V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vmesni seštevek: 0,00 €

FM SISTEM TR863 Williams Sound

Dodatne slike

FM SISTEM TR863 Williams Sound - kpl

Včasih slušni aparat, polžev vsadek ali kostno usidrani slušni aparat BAHA niso dovolj, saj je v okoljih lahko veliko negativnih vplivov na zvok, kot so na primer: oddaljenost od govorca, odmevnost prostorov in hrup. FM sistemi so uveljavljeni za uporabo v šoli, vendar so primerni tudi za odrasle, ki se na primer udeležujejo različnih izobraževanj oz. seminarjev in kljub uporabi prej omejenih pripomočkov ne morejo razumeti govornika ali na primer TV.


FM sistemi zagotovijo neposredno brezžično povezavo med izvorom zvoka in poslušalcem. Več informacij o FM sistemih >>


 


V kolikor želite FM sistem, ki je cenejša alternativa, a ohranja visoko kakovost, potem izberite FM sistem Williams Sound TR863. FM sistem je prenosen in primeren za uporabnike slušnih aparatov - izvrstna izbira preko vrednotnice. Prav tako ga lahko uporabljajo ljudje, ki ne uporabljajo slušnih aparatov ali turistični vodniki za svoje skupine.


  


T2 863 oddajnik je kompakten, preprost za uporabo in ponuja izboljšan, daljši domet delovanja do 150 m. Naprava ima pregleden LCD zaslon s preprostimi sporočili o načinu delovanja ter šestnajstimi pred-nastavljenimi frekvencami med katerimi lahko izbirate. Naprava je optimizirana za delovanje na območju Evrope in nudi izjemno kvaliteten zvok, ki ga od podjetja Williams Sound lahko pričakujete.


T2 863 je kompatibilen z Alkalnimi AA baterijami in NiMH Alkalnimi AA baterijami za polnjenje (baterije je potrebno polniti s posebnim polnilcem). Nova tehnologija omogoča obilo kombinacij z dodatnimi napravami kot so mikrofoni/slušalkami/zankami za okoli vratu.


Izjemen domet: do 150 m - vidne razdalje


 


R2 863 sprejemnik je kompakten, preprost za uporabo in ponuja izboljšan sprejem. Naprava ima pregleden LCD zaslon s preprostimi sporočili o načinu delovanja ter šestnajstimi pred-nastavljenimi frekvencami med katerimi lahko izbirate. Naprava je optimizirana za delovanje na območju Evrope in nudi izjemno kvaliteten zvok, ki ga od podjetja Williams Sound lahko pričakujete.


 


Šifra FM sistema za nabavo preko vrednotnice TP-0004Postopek nabave preko vrednotnice >>


Kontaktirajte nas za več informacij >>


 

Razpoložljivost: Na zalogi

660,00 €

Opis

 

UPORABA:
Šola
Konferenca
Teater
Turistične skupine   * Če bi v kompletu želeli večje število sprejemnikov se obrnite na AUDIO BM.
Raznovrstna predavanja
 
POMEMBNO: Frekvence delovanja oddajnika T2 863 in sprejemnika R2 863 so optimizirane za delovanje na evropskem tržišču.
 

V AUDIO BM v kompletu dobavimo vse potrebno za uživanje v kakovostnem zvoku:
T2 863 oddajnik
R2 863 sprejemnik
R2 863 mikrofon
Indukcijsko zanko
Ušesne slušalke

FM SISTEM TR863 Williams Sound - kpl

EUR

660,00 €

0