V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vmesni seštevek: 0,00 €

AUDIO BM d.o.o., slušni aparati, medicinska oprema in storitve

SMO SLOVENSKO PODJETJE, KI NUDI VISOKOKAKOVOSTNE KANADSKO/ŠVICARSKE SLUŠNE APARATE UNITRON, AMERIŠKE SLUŠNE APARATE SONIC - IN ŠE MNOGO VEČ. 

Z našo spletno trgovino smo ponudbo približali vsem. Nakupovanje iz naslonjača je udobno, hitro - pa še prihranite!

V ponudbo uvrščamo sodobno tehnologijo slušnih aparatov, tudi za modele slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard (so brez doplačila). Na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati in tehničnimi pripomočki premikamo mejnike. Slušnih aparatov ni mogoče kupiti v spletni trgovini. Postopek pridobitve slušnega aparata. Večino tehničnih pripomočkov lahko kupite tudi v naši spletni trgovini, v kolikor pa imate zanje vrednotnico, se oglasite v najbližjem AUDIO BM slušnem centru ali nas za več informacij kontaktirajte.

Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. Nudimo original nemške baterije za slušne aparate in polževe vsadke PowerOne (skupina Varta). Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav.

Za zaščito sluha nudimo rešitve EAR SAFE, ki so zelo raznovrstne. Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride, svetujemo uporabo individualno izdelanih ščitnikov sluha. V AUDIO BM imamo Certifikat za proizvodnjo DREVE zaščite sluha, ki ustreza najvišjim standardom. Profesionalno zaščito za sluh izdelujemo po najsodobnejših postopkih - s 3D tikanjem. ZVoda X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite pred močenjem sluhovodov. Kakovostna in takoj dobavljiva zaščita sluha je možna tudi z mehkimi čepki Alpine, ki je namenjena za zaščito pred hrupom ali vodo. Posebne izvedbe so na voljo tudi za otroke.

Naj izpostavimo še našo dostopnost. Zlahka so dostopne naše lokacije AUDIO BM centrov za slušne aparate, kot tudi naše usluge. Da je preizkus sluha in kateregakoli slušnega aparata dostopen, omogočamo brezplačno informativno testiranje sluha in Unitron Flex:trial preizkus slušnih aparatov in Flex:Upgrade nadgradnjo slušnih aparatov (edinstveno v Sloveniji). Individualno svetovanje ob izbiri slušnega aparata je zagotovilo, da boste ponovno poslušali s pravilno izbranim slušnim aparatom, ki bo primeren za vaše želje in potrebe.

 

SMO PRAVI NASLOV ZA SLUŠNE APARATE IN TEHNIČNE PRIPOMOČKE. PRI NAS JE BOLJŠI SLUH DOSTOPEN VSEM!